A l’inici dels anys setanta, junt amb un grup de joves del Barri de la Sardana, vas començar a col·laborar amb Lluis Arto, un somniador que acabava de fundar el club de futbol Unió Esportiva Barri Santes Creus, el club era com un nadó que tot just començava a caminar, tenia uns seixanta jugadors i subsistia únicament gracies a l’esforç d’uns pocs col·laboradors i alguns ajuts de persones desinteressades.

Amb el pas dels anys, aquell nadó va créixer, va aprendre a caminar, i a mesura que anava creixent, la teva col·laboració també va anar augmentant, com a pare de jugadors, l’Anton i el Jaume,  com delegat de diversos equips, directiu, etc.

Vas dedicar el teu temps als nens amb cor i anima, portant-los amb el teu vehicle a jugar partits, a entrenar, marcant els camps, representat al club davant de la Federació Catalana de Futbol, al Consell Comarcal, fent les tasques necessàries per el bon funcionament del club.

Durant mes de quaranta anys, vas desenvolupar una tasca tan silenciosa com efectiva, sense defallir, malgrat tots els entrebancs que va patir el club ( manca de material, d’instal·lacions i  continus canvis de camps )  i sempre vas estar al lloc i el moment necessaris.

Algú va dir no m’agrada expressar els meus sentiments, per que amb tota seguretat no sabré dir lo que penso i probablement o diré malament”, i crec que tenia raó, per molt que vulgui dir amb tota seguretat i haurà moltes coses que quedaran al tinter.

El club avui es lo que es gracies a la tasca de persones que com tu,  han dedicat la seva vida a treballar de forma desinteressada per fer-lo gran i mai  podrem agrair-te tots els teus anys de col·laboració.

Ja no estàs amb nosaltres, però el teu  record conviurà per sempre tant en els presents, com en el cor de tots aquells nens que vas ajudar a ser homes amb el teu exemple els anys que van ser jugadors del Santes Creus.

Per tot això i per tot lo que no he dit.

MOLTES GRACIES  AMIC ANTONIO

C.E. SANTES CREUS.

2 Responses to “JUAN ANTONIO MARGALEF LLOP”

  1. Club Esportiu Unió Astorga escrigué:

    Volem enviar les nostres condolències a la família i a tot el Club Esportiu Santes Creus. Descansi en Pau.

Deixa un comentari